HeikkiSantala Iskee avoimesti; perinteisten arvojen puolesta

Saksan talousvalloitus puree jo USA:ssakin

 

SAKSAN TALOUSVALLOITUS ETENEE.

 

Saksan vahva talous ja suuri vientiylijäämä hermostuttaa jo amerikoissakin. Se on vakava asia se.

 

Harhaanjohtavasti uskotellaan, että Saksan ylivahva talous olisi muiden syytä; eikä perustuisi Saksan itse suunnittelemaan ja toteuttamaan taloudelliseen valloitukseen. Kuten sen historian aiemmatkin valloitukset.

 

EU:n komissio esittää Saksalle vaatimuksia sen kotimaisen kulutuksen lisäämiseksi. Tämä on lähinnä surkuhupaista. Saksalle ei kukaan voi sanella mitään. Sen estää jo Saksan perustuslain vaatimus maan talouden itsenäisyydestä (Saksan perustuslakituomioistuimen tuomio 30.6.2009).

 

Toiseksi Saksan perustuslaki vaatii maan hallinnolta toimia yhdentyvän Euroopan aikaansaamiseksi Saksan johdossa. Kuten aiemminkin. Ei muiden komennossa. Tähtäimessä Saksan talous-Eurooppa.

 

Lisäksi Saksalla on EU-äänestyksissä veto-oikeus. Saksaa velvoittavia, sen tahdon vastaisia päätöksiä ei EU:ssa voida tehdä.

 

Saksa ylivahvalla talousmahdilla hallitsee jo nyt laajasti talousmaailmaa. Euro-maat ovat käytännössä Saksan talutusnuorassa. USA varoittaa siitä ja on varpaisillaan. Tilanne lähenee yhä selvemmin aiempaa historiaa.

.

Liittokansleri Angela Merkelin 41,5 % kannatus on nyt tasavahva valtakunnankansleri Adolf Hitlerin 43,9 % kannatuksen kanssa. Ylivalta on aina vaaran merkki. Sen vähättelyyn ei ole varaa. Kansanluonne ei noin vain häviä.

 

Kaksi kertaa Saksa on aiemmin yrittänyt alistaa Eurooppaa määräysvaltaansa. Suomi kainalossaan.

 

Suomi oli ensimmäisessä maailmansodassa sopimuksella Saksan siirtomaa, vailla itsemääräämisoikeutta. Suomen kuninkaaksi valittiin saksalainen prinssi. Saksan hävittyä sodan, sopimus oli purettava ja kuninkuus peruttava.

 

Toisessa maailmasodassa Saksan liittolaisuus oli viedä Suomen koko itsenäisyyden. Lopulta liittolainen jouduttiin ajamaan maasta Lapin savuavin raunioin.

 

Jälleen on Suomi tiiviisti Saksan valloitus-kainalossa, ytimessä. Tällä kerralla se lähti Paavo Lipposen tavoitteista päästä Saksan avulla Euroopan presidentiksi. Jälkeläisiä on pilvin pimein. Kiihko jatkuu.

 

Suomen kansan keskuudessa Euro- ja EU-vastaisuus, ja sitä mukaa Saksan ylivaltaan kyllästyminen lisääntyy.

 

Yhä useampi myöskin kysyy; miksi me maksamme EU:lle paljon enemmän kuin sieltä saamme ? Ja miksi meidän pitää pyytää EU:lta lupa, jotta voimme omista rahoistamme maksaa esimerkiksi maataloustukea ?

 

Siksi, että emme ole itsenäisiä.

 

Itsenäisyyden puolesta,

 

Heikki Santala

järjestöneuvos

Kauniainen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Heikki Santala. Lukemisen arvoinen kirjoitus. Kamppailu maailman talousherruudesta on kova ja jatkuu uusin eväin. Saksa on on oppinut historiastaan molemmista maailman sodista raskaasti nöyryytettynä, ettei Eurooppaa valloiteta fyysisesti. Nyt se näyttää onnistuvan viekkautta ja järkeä käyttäen pyrkimyksissään "pehmeämmin keinoin" ja valoittaa Euroopan euromaita alamaisikseen juridisin, taloudellisin ja poliittisin keinoin.

Liekö pankkiunionin jälkeen seuraava askel Saksan keskusvallan alainen liittovaltio? Haluaakohan Suomi taas historiallisestikin Saksan kainaloon Venäjän pelossaan?

Vertaa asiaan lisälinkeinkin (#24) liittyvästi: Voiko EU:sta irtaantua, erota tai erottaa...

http://karikilpio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184479-...

Toimituksen poiminnat